Referenties


Feest organiseren door Feestfixers

 

Hier kunt u de referenties bekijken van enkele tevreden klanten die bij ons hun feest hebben laten organiseren. Voor deze klanten hebben wij onder andere het licht, geluid, rigging en/of special effects verzorgd.

 

Feestfixers heeft 2 keer het geluid en licht verzorgd op netwerkbijeenkomsten van Ondernemend Schalkwijk. Niets dan lof. Pim en zijn team weten goed in te spelen op onverwachte situaties. Professioneel, flexibel en een aimabel team.

Nogmaals bedankt!

– Colette Reijnierse | Ondernemend Schalkwijk

Feestfixers heeft inmiddels 3 feesten neergezet in Café Spaarndam en zowel qua apparatuur als qua uitstraling zijn deze jongens super professioneel . Het was een genot om met deze jongens samen te werken en dat gaat in de toekomst ook zeker gebeuren.

– Leon van Lieshout | Café Spaarndam

Afgelopen 30 mei vierde wij de 16e verjaardag van mijn dochter. Wij hebben toen Feestfixers gehuurd en dat was echt helemaal top! Het waren 2 jongens en die maakten er echt een super feest van. Echt een aanrader dus!!! Volgende keer ga ik ze weer inhuren!!

– Esther Out

Wederom is Feestfixers heel waardevol geweest voor ons evenement. Er stond een buiten les gepland voor 50 plus leden. Om een goede les te kunnen geven is muziek heel belangrijk. Feestfixers heeft zorg gedragen voor het geluid deze dag. Super geregeld.

– Erik Hagens | Gym Industries

Voor onze borrel bij Feestfixers de muziekapparatuur gehuurd. Feestfixers is zeer flexibel, levert de apparatuur op tijd en zorgt ervoor dat het netjes is geïnstalleerd! Het bedrijf beschikt over voornamelijk nieuwe apparatuur van goede kwaliteit. Mochten wij ooit weer muziekapparatuur nodig hebben dan weten wij Feestfixers te vinden! Nogmaals bedankt.

– Alec

De Feestfixers hebben ons Caribbean feest opgeluisterd op vrijdag 10 juli. Helemaal goed! Goede muziek in alle genres, mooie verlichting en het volume zoals het hoort (dus niet veel te hard). Met de mannen valt goede afspraken te maken. Kortom een aanrader!

– Henk v Leeuwen

Pim & Quint jullie verdienen met recht de naam Feest Fixers!!! Mijn vrouw en ik en duidelijk gezien alle gasten hebben heerlijk genoten van ons 12.5 jarige bruiloft bruiloft op Top locatie Fort Zuid Spaarndam. Jullie kregen iedereen los met jullie super professionele lichtshow & Muziek en met als klap op de vuurpijl Wolter Kroes werd iedereen helemaal gek en mijn vrouw helemaal. Thanks voor alles blijf zo doorgaan Feest Fixers. Chapeau!

– Barry & Jennifer

Ook uw feest laten organiseren door Feesfixers? Neem dan snel contact op!