FF over ons


Feestfixers fixt uw feest of evenement!

 
feest laten organiseren door feestfixersBent u van plan een feest of evenement te organiseren, dan bent u bij Feestfixers aan het juiste adres!

Feestfixers is een modern en flexibel bedrijf wat zich richt op het produceren en verzorgen van evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw feest of evenement er één is om nooit meer te vergeten!

Wij zijn Pim Butte en Quint Eetgerink en samen leiden wij het bedrijf Feestfixers. Enkele jaren geleden hebben wij als jonge ondernemers de stap gezet om Feestfixers op te richten.

Pim is opgegroeid in een ondernemend gezin. Wim Butte, de vader van Pim, heeft onder andere Vliegwinkel.nl en Airtrade opgericht. Op jonge leeftijd leerde Pim twee van zijn grootste inspiratiebronnen kennen, namelijk: Henny Leeflang en Luuk Hasselman. Henny en Luuk vormen samen het bedrijf  ‘H&L Producties’, zij zijn onder andere de organisatoren van Haarlem Culinair en Bubles&Bites.

Door de mix van invloeden van Wim, Henny en Luuk kwam Pim toen hij zestien jaar oud was op het idee om zijn eerste evenement te organiseren, ‘Club Freedom’, dit vormde de basis voor het bedrijf Feestfixers.

Na dit evenement is Feestfixers uitgegroeid tot een betrouwbaar en professioneel evenementenbedrijf in Spaarnwoude , een dorp nabij Haarlem en Amsterdam, wat entertainment, licht, geluid, rigging, en special effects met groot plezier levert aan al haar klanten.

 

Wilt u op de hoogte blijven van Feestfixers? Bezoek dan onze Facebookpagina!