Schoolfeest


Schoolfeest laten organiseren

Wij fixen uw schoolfeest!

 

Enkele jaren geleden hebben wij als jonge ondernemers de keuze gemaakt om Feestfixers te starten. Feestfixers is begonnen met het geven van schoolfeesten omdat wij wisten dat dit beter kon. Doordat wij zelf jong volwassen zijn weten wij de wensen van de leerlingen als het gaat om een goed schoolfeest, maar ook de eisen en wensen van de opdrachtgever weten wij te begrijpen.

Uit ervaring weten wij dat u als leerkracht niet zit te wachten op veel extra tijd en moeite om een goed feest voor uw leerlingen neer te zetten.

Het licht, geluid, special effects en een top DJ voor een scherpe prijs!

Bij uw leerlingen draait het om beleving, en bij ons ook. Op de schoolfeesten worden professionele licht- effecten en geluidinstallaties gebruikt waardoor de beleving maximaal tot uiting komt. Of het nu om een feest voor brugklassers gaat of voor de bovenbouw, onze  DJ’s weten precies de juiste sfeer te creëren! Dit zorgt er voor dat iedereen naar huis gaat met het welbekende “wauw” gevoel.

Ook komt het voor dat er een thema gekoppeld wordt aan het feest. Door ruime ervaring in thema feesten kunnen wij uw feest van alle gewenste thema’s voorzien, met hierbij het afgestemde decor en effecten. Onder andere hebben wij ervaring met Halloween, Kerst, Valentijn, Fris, Aprés ski en eindgala’s om een paar voorbeelden te noemen. Samen met onze DJ’s weet Feestfixers ieder feest tot een succes te brengen. De DJ’s van Feestfixers zijn op de hoogte van de allerlaatste muziek en weten de gaafste plaatjes uit de koffer te toveren.

Wij organiseren onder andere schoolfeesten in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en omgeving Noord-Holland.

Wilt u verzekerd zijn van een succesvol feest op uw school, neem dan voor meer informatie contact met ons op.